Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مسئول دفتر سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان در ایران از کسب هفت مدال طلا، شش نقره، چهار برنز و دو جایزه ویژه توسط مخترعان ایرانی در نمایشگاه نوآوری و طراحی ژاپن خبر داد که سهم اصفهان کسب یک مدال نقره است.

مهرداد سلیمانی با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و طراحی ژاپن با حمایت سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان به میزبانی کیوتو ـ ژاپن برگزار شد، به ایسنا گفت: با توجه به محدودیت‌های ناشی از پاندمی کرونا در سراسر جهان، این رویداد همانند سال قبل به‌صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این رویداد بیش از ۵۰۰ اختراع توسط مخترعان ۲۴ کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران، ژاپن، چین، تایوان، کانادا، کره جنوبی پذیرفته و مورد داوری قرار گرفتند.

وی افزود: کسب مدال طلا و جایزه ویژه برای طرح «آرتز با توانایی حفظ و کنترل دامنه حرکتی مفاصل سر، ستون فقرات و شانه و تحریک الکتریکی برای تقویت عضلات گردن و شانه» توسط الهام صیحه‌ای، علیرضا ملایی برجهری، نرگس صیحه‌ای، محمد صاحب علم، سارا عابدینی باغبادرانی، فریده کامران به دست آمد. همچنین مدال طلا و جایزه ویژه برای طرح «کیت تشخیصی لیشمانیوز جلدی به همراه میکروتیوب‌های بدون درب» توسط مهران بختیاری، صهبا خصوصی ثانی، علیسا خدادادیی، احمد خادم باشی، محمد رعیت، علیرضا علاقی کسب شد.

مسئول دفتر سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان در ایران، کسب مدال طلا و جایزه ویژه برای طرح «ابزار کمکی برای ژست گرفتن پا و دست در افراد ناتوان جسمی» توسط احمد ابراهیمی، لقمان علی محمدیان، محمد قائدی، شاهین قائدی، سروش سلیمی، فائزه مهدی خانی، کسب مدال طلا برای طرح «دستگاه شستشوی زحم» توسط امین شعبانپور مقدم، ایمان شعبانپور مقدم، مهدی حاتمی دزدارانی، مهدی جایروند، ملیحه ملایی و کسب مدال طلا برای طرح «ابزار هوشمند گفتار تعاملی برای افراد مبتلا به اتیسم» توسط مهدیه رزم پور،‌ آیین حقیقت، عبدالطیف حقیقت را از دیگر دستاوردهای کاروان ایران در این دوره از رقابت‌ها اعلام کرد.

سلیمانی ادامه داد: مدال طلا برای طرح «لباس هوشمند بیماران نورولوژیک با قابلیت کنترل تشنج، لرزش و حفظ تعادل، اندازه گیری ضربان قلب و تنفس و تحریک الکتریکی جهت تقویت عضلات» توسط هیراد مختاری، مدال طلا برای طرح «دستگاهی با قابلیت صحبت کردن برای افراد بدون کلام و دارای مشکلات جسمی حرکتی» توسط امیررضا راد شولی ثبت شد و طرح «پروژکتور مفاهیم ساز جهت بهبود سطوح زبانی و افزایش توجه و تمرکز بر طبق علاقمندی کودکان» توسط سیده منا دستوم، مینا برادران نویری، مرسانا پورداد، سید محسن دستوم به مدال نقره رسید. 

وی اضافه کرد: طرح «مسواک هوشمند با قابلیت حسگرهای نمایش بیماری‌های دهان، مقدار PH دهان، مشکلات موجود دندان و نشان دادن مقدار PH خمیر دندان» توسط محمد صفری، علی صفری، مهدی صفری، مسعود صفری موفق به کسب مدال نقره و طرح «دستبند هوشمند جهت بیدار نگه کردن رانندگان هنگام رانندگی» توسط محمد مبین رادشولی نیز مدال نقره گرفت. همچنین کسب مدال نقره برای طرح «مچ بند مخصوص کودکان با قابلیت اندازه‌گیری ضربان قلب، میزان اکسیژن اشباع در خون (S۰۲)، دمای بدن نوراد، میزان تنفس و آنالیز کننده کیفیت خواب» توسط کیان کشتکار به دست آمد.

به گفته، مسئول دفتر سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان در ایران، مدال نقره برای طرح «دستکشی با قابلیت کنترل لرزش دست و تحریک الکتریکی عضلات دست و ساعد جهت تقویت عضلات (فلکسور و اکستانسور) و جلوگیری از تحلیل عضلات دست و کمک به انجام حرکات ظریف» توسط زینب جعفری خوشن آبادی و مدال نقره  برای طرح «آتل متحرک و محافظ بر فیزیولوژی» توسط زهرا میرموسوی، الینا زمانی، روشان سرشوق، ملینا نوری و آرتمیس بنائیان از اصفهان کسب شد. 

سلیمانی یادآور شد: مدال برنز به طرح «صندلی با قابلیت تنظیم پشتی و نیشمنگاه جهت پیشگیری از عارضه‌های ستون فقرات گردن، کمر و نشیمنگاه» توسط سیده سلما حسینی، سید یوسف حسینی، سید سعید حسینی، سیده سها علوی‌زاده، طرح «کفی کفش با قابلیت تغییر رنگ ارگونومیک متناسب با قوس‌های کف پا دارای اپلیکیشن اختصاصی جهت بررسی تعداد قدم ها و میزان کالری مصرفی» توسط نازنین فاطمه چنداز، ریحانه چنداز، طرح «آتل ثبات دهنده (‌فیکس کننده/ فیکساتور) مچ دست به همراه اعمال مقاومت جهت جلوگیری از ضعف و تحلیل عضلات در ناحیه مچ و ساعد و انگشتان» توسط امیر محمد دهقانی فارغانی و طرح کلاه ایمنی هوشمند موتور سواران توسط امیرعلی ملکشاهی رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مخترعان کسب مدال طلا جایزه ویژه مدال نقره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت

خبرگزاری کیودو به نقل از یک منبع ناشناس پنتاگون گفت که ایالات متحده و ژاپن به طور مشترک بیش از ۳ میلیارد دلار برای توسعه نوع جدیدی از موشک با قابلیت رهگیری تسلیحات مافوق صوت اختصاص خواهند داد. پیش بینی می‌شود این پروژه رهگیر تا دهه ۲۰۳۰ تکمیل شود. انتظار می‌رود ژاپن یک میلیارد دلار برای این منظور اختصاص دهد.

طبق گزارش ها، این برنامه در آگوست ۲۰۲۳ مورد توافق جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن قرار گرفت. موشک جدید برای سرنگونی موشک‌های مافوق صوت ورودی در طی آسیب پذیرترین مرحله پروازشان، قبل از ورود مجدد به جو از فضا، طراحی خواهد شد.

پنتاگون قبلاً گفته بود که کشتی‌های ژاپن در آینده به زودی مجهز به سیستم Aegis خواهد شد. Aegis یک سامانه آمریکایی است که برای دفاع در برابر موشک‌های بالستیک کوتاه و میان برد طراحی شده است.

پروژه رهگیر در حالی با ژاپن آغاز می‌شود که ایالات متحده در توسعه سلاح‌های مافوق صوت از روسیه و چین عقب مانده است، که شامل وسایل نقلیه و موشک‌هایی می‌شود که سریعتر از ۵ ماخ یا پنج برابر سرعت صوت حرکت می‌کنند.

نیکی ریویو سال گذشته گزارش داد ژاپن با هدف مقابله با تهدیدات احتمالی چین، روسیه و کره شمالی در حال برنامه ریزی برای تولید موشک جدیدی است که قادر به رهگیری موشک‌های بالستیک و سایر تسلیحات مافوق صوت خواهد بود و تولید آزمایشی آن در سال ۲۰۲۳ آغاز شد و تا سال ۲۰۲۷ به ناوگان هوایی ژاپن وارد خواهد شد.

ژاپن همچنین سال گذشته میلادی ۴۰۰ موشک کروز آمریکایی تاماهاک خریداری کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • درخشش جانبازان و توان یابان قمی در مسابقات قهرمانی کشور
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • کسب سه مدال نقره توسط شناگر نابغه مهابادی
  • کسب سه مدال نقره شنا توسط شناگر نابغه مهابادی
  • کسب سه مدال نقره رقابت‌های پاراشنا کشور توسط ورزشکار سندروم داون مهابادی
  • درخشش تیم شنای هیئت جانبازان و توان یابان قم
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور
  • درخشش بوکسور‌های جوان کردستانی در رقابت‌های قهرمانی کشور
  • کسب ۵ مدال نقره و برنز بوکسورهای کردستانی در رقابت‌های کشوری
  • سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت